Mötes- och konferenslokaler

Möteslokaler i Sunne

Många av Sunnes fina boendeanläggningar erbjuder också konferensmöjligheter. Väl utrustade möteslokaler med den senaste tekniken, fräscha, luftiga grupprum och måltider som laddar energidepåerna för fortsatt arbete. 
Här har vi samlat några anläggningar i Sunne som gjort sig kända för sina mötesmiljöer. 

 

Broby Gästgivaregård

Här finns erfarenhet och pålitlighet. Två fullt utrustade konferenslokaler med plats för 50 respektive 30 deltagare. Menyförslag som tas fram i samråd med gästen. Relaxmöjligheter vid bastu och nyrenoverade duschar. Ja, här finns det som behövs för ett lyckat möte.


Broby Gästgivaregård i Sunne

 

 

Ulvsby herrgård

Konferens på Länsmansgården erbjuds i tre rymliga lokaler, samt intilliggande grupparbetsrum. Den största lokalen som rymmer ca 80 personer i biosittning har nyligen genomgått en omfattande renovering. Resultatet blev en modern och fräsch lokal med sjötema. 


Konferens på Ulvsby herrgård

 

Selma Spa+

Anläggningen som satt Sunne på möteskartan. Här skapas möten i en fantastisk miljö. Flera flexibla konferenslokaler och grupprum. Största konferenslokalen rymmer 400 i biosittning.
Här erbjuds teambuildande aktiviteter, god mat och dryck, spabehandlingar och utmanande träningspass som gör mötet till en dynamisk helhet. Allt skräddarsys efter gästens önskemål.


Möte på Selma Spa+

 

 

Spegelsalen, Rottneros Park

Spegelsalen anses vara en av Värmlands vackraste festlokaler. Lämplig som festsal för ett sagobröllop, men också för företagsfester av lyxigare slag. Inbäddat i Rottneros Parks grönska väcker Spegelsalen alla sinnen till liv och festen kan börja. 
Spegelsalen passar även till föreläsningar och seminarier, eller utställningar och mässor av mindre storlek.


Spegelsalen där 250 personer
får plats i biosittning.